aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟυζουνίδης: «Δεν είναι εύκολο για τα παιδιά με όσα βλέπουν καθημερινά»

Ουζουνίδης: «Δεν είναι εύκολο για τα παιδιά με όσα βλέπουν καθημερινά»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και την διάθεση που έβγαλαν στο χορτάρι κόντρα στον Απόλλωνα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λέγοντας πως δεν είναι εύκολα τα πράγγματα για τους ποδοσφαιριστές του με όσα βλέπουν καθημερινά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα θέλω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και την όρεξη που έδειξαν τα παιδιά. Πλέον, πάμε σε ένα διαφορετικό στυλ πιανχιδιού. Φύγανε πολλοί παίκτες. Δοκιμάζαμε τις τελευταίες μέρες κάποια πράγματα και μετά όταν έφυγαν έπρεπε να δοκιμάσουμε άλλα. Πρέπει να βρεθούμε ξανά, να αλλάξουμε το στυλ μας. Πρέπει να φτιάξουμε το αμυντικό μας κομμάτι, είμαι ευχαριστημένος που μετά από ένα χρόνο σχεδόν κρατήσαμε το μηδέν. Είχαμε τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε, από μια δικιά μας επιπολαιότητα δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας απειλήσει.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν είναι εύκολο γι αυτούς να βλέπουν αυτά τα πράγματα. Να βλέπουν κλάμματα, χαιρετούρες. Μόνο αποχαιρετάμε δεν καλωσορίζουμε κανέναν. Πρέπει να στηξρίξουμε και να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γ/ινει. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Νομίζω με τις κινήσεις που έγιναν και με τον προπονητή που έχει μπορεί να μείνει στην κατηγορία και δεν νομίζω πως θα έχει κάποιο πρόβλημα να το πετύχει», είπε αρχικά. 

Αν με αυτά που λέει εννοεί ότι θα παραμείνει στην ομάδα: «Δεν είναι η στιγμή γι αυτά…».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Δεν είναι κανείς ευχαριστημένος να βλέπει ποιοτικούς παίκτες να φεύγουν. Τα παιδιά είναι δεμμένα μεταξύ τους, πρέπει να είναι όλοι μια ομάδα, να προσπαθούν στο γήπεδο και σε άλλα ματς να είμαστε πιο τυχεροί για να τα κερδίζουμε».

Αν πρώτος του στόχος ήταν να μην χάσει ο Παναθηναϊκός και αν κατάφερνε να σκοράρει να έπαιρνε το τρίποντο: «Στο πρώτο ημίχρονο τελειώσαμε τις φάσεις, στο δεύτερο, όμως δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Δείτε στα τελευταία λεπτά τι αλλαγές έγιναν, τι παιδιά μπήκαν. Έχουν ταλέντο αλλά όχι εμπειρία. Λέγονται πολλά, ακούγονται πολλά και σκεφτείται αυτή την ομάδα χωρίς τον Κουρμπέλη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ