aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟύτε με Μίλαν Τσιγκρίνσκι-Κλωναρίδης

Ούτε με Μίλαν Τσιγκρίνσκι-Κλωναρίδης

Μέσα στο βαρύ κλίμα από τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, που σήμερα χειρουργείται, η ΑΕΚ προετοιμάζεται πλέον για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Μίλαν στο ΟΑΚΑ για το Europa League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήλπιζε να έχει λιγότερα προβλήματα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Κι αυτό γιατί στο απουσιολόγιο προστέθηκαν μετά το ματς με τον Πανιώνιο οι Μάνταλος και Τσόσιτς, με τον πρώτο να επανέρχεται πλέον Μάρτιο ή Απρίλιο και τον δεύτερο να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετά τη διακοπή (19/11).

Παράλληλα, είναι απίθανο να αγωνιστούν οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης. Ο πρώτος προπονείται κανονικά, αλλά δεν έχει βγάλει ακόμη τον ειδικό προστατευτικό νάρθηκα από το χέρι του και δεν μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες, ενώ ο δεύτερος συνέχισε και χθες ατομικό πρόγραμμα.

Όλα τα παραπάνω περιορίζουν τις επιλογές για την ενδεκάδα. Εφόσον, πράγμα που είναι και το πιθανότερο, επιλεγεί ξανά τριάδα στην άμυνα, τότε επικρατέστεροι είναι οι Τζανετόπουλος, Βράνιες και Μπακάκης (ο Λαμπρόπουλος είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας), με τους Λόπες και Γκάλο στα άκρα, ενώ ίσως δίπλα στον Σιμόες να προτιμηθεί από την αρχή ο πιο έμπειρος Γιόχανσον αντί του Γαλανόπουλου. Για τη μεσοεπιθετική γραμμή όλα είναι ανοιχτά, καθώς υπάρχουν τρεις διαθέσιμες θέσεις για τέσσερις υποψηφίους, Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο, Λιβάγια και Αραούχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ