aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ούτε με… κολλύριο!

Ισόπαλες δίχως τέρματα (0-0) ήρθαν Λαμία και Παναιτωλικός στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς που απαιτούσε… κολλύριο για να το παρακολουθήσει κάποιος. Λιγοτσές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες (στο δεύτερο μόλις μία τελική), κακός ρυθμός, πολλά λάθη και στο τέλος όπως κύλησε το ματς δίκαιη μοιρασιά για Χάβο και Τεννέ.

Ανώτερη ίσως στα σημεία η Λαμία στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ για τρίτη θητεία στο σύλλογο κατάφερε μετά από τέσσερις σερί ήττες να κάνει σεφτέ και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Για ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη η ομάδα του Αγρινίου που έχει τρεις ισοπαλίες στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε για τη Λαμία στο 12ο λεπτό. Ο Μπεχαράνο βρήκε τον Ρόμανιτς στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού ο Σέρβος πλάσαρε αλλά ο Κνετ αντέδρασε σωστά και έδιωξε με τα πόδια.

Πάντως, στο πρώτο 45λεπτο το ματς ήταν κακό, χωρίς ρυθμό, ενώ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε ένα άναρχο παιχνίδι χωρίς πάντως να βγάλουν μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν ανώτερη με πιο δημιουργικού τους Ρόμανιτς και Μπεχαράνο, αλλά όποτε πάτησαν περιοχή ο Κνετ είχε σωστές τοποθετήσεις.

Η Λαμία απείλησε σοβαρά και στο 38ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Βασιλακάκη ο Ντέλετιτς έπιασε το γυριστό μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς ήταν ίδια ίσως και… χειρότερη. Λιγοστές ευκαιρίες, και κακός ρυθμός από τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό πως η πρώτη και μοναδική ευκαιρία για γκολ στο δεύτερο μέρος ήρθε για τη Λαμία στο 71’ όταν μετά από λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού η μπάλα έφτασε στην περιοχή, ο Ντέλετιτς από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αλλά και πάλι ο Κνετ έσωσε την εστία του.

Στις καθυστερήσεις του ματς η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, αφού με τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής Σκουλάς έδειξε κόκκινη στον Χατζηστραβό για σκληρό μαρκάρισμα στον στον Κωνσταντόπουλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ