aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΌταν ο Παναθηναϊκός απέρριψε τον Λεβαντόφσκι - Το τότε scouting report (pic)

Όταν ο Παναθηναϊκός απέρριψε τον Λεβαντόφσκι – Το τότε scouting report (pic)

Ένα μεγάλο what if στον Παναθηναϊκό την περίοδο της πολυμετοχικότητας, ήταν πως θα είχε εξελιχτεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αν φορούσε τα πράσινα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Γκμοχ που τότε είχε ρόλο σκάουτερ για το Τριφύλλι, επέμεινε στην απόκτηση του νεαρού στράικερ της Λεχ Πόζναν.

Τελικά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έψαχνε έναν πιο φημισμένο στράικερ και δεν ασχολήθηκε με τον Λεβαντόφσκι. Με την ιστορία πάντως να μην δικαιώνει την επιλογή της…

Πάντως, ο Γκμοχ παρουσίασε στα social media την έκθεση που είχε υποβάλλει εκείνη την εποχή στους ανθρώπους της ΠΑΕ για τον Λεβαντόφσκι και έκανε λόγο για μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Η ανάρτηση του Γκμοχ:

«Ήξερα τον Λεβαντόφσκι από τις εμφανίσεις του στην Προύσκοφ. Αγωνιζόταν τότε στη Β΄ Εθνική και ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Μίλησα στον Αντωνίου, που ήταν σύμβουλος του προέδρου, για τον παίκτη. Σκέψου πως έχω ακόμα την ατζέντα με τις σημειώσεις μου για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του από ένα ματς που τον είχα παρακολουθήσει.

Δυστυχώς αργήσαμε να πάρουμε αποφάσεις και τότε ήταν της μόδας να αποκτούν οι ελληνικές ομάδες ποδοσφαιριστές που θεωρούνταν μεγάλα ονόματα. Ο Λεβαντόφσκι τότε κόστιζε αν θυμάμαι καλά περίπου 500.000 ευρώ. Μέσα σε λίγες ώρες κατέληξε στην Λεχ Πόζναν και ο Παναθηναϊκός έχασε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία».

Το scouting report του Γκομ για τον Λεβαντόφσκι:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ