aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όσο ΑΕΚ χρειαζόταν!

Με το δεξί ξεκίνησε στο Κύπελλο η ΑΕΚ. Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές η Ένωση επικράτησε 2-0 κόντρα στη Λαμία στην άδεια Ριζούπολη και πλέον μπορεί να σκέφτεται αποκλειστικά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Δεν είχε καλή εικόνα η ομάδα του Χιμένεθ στο πρώτο ημίχρονο. Η Λαμία είχε δοκάρι στο 8’ και γενικά έδειχνε πιο ζωηρή. Η Ένωση ανέβηκε μετά το 30’ όταν ο Λάζαρος την πήρε απ’ το χέρι.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και στο 49’ βρήκαν δίχτυα με τον Χριστοδουλόπουλο ο οποίος κέρδισε κι εκτέλεσε πέναλτι (ήταν) κι άνοιξε τον δρόμο της νίκης. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάνταλος στο 80’.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (81’ Γιαννούτσος), Βινίσιους, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (69’ Αραούχο), Λάζαρος (61’ Μάνταλος), Τρίστασον, Λιβάγια

Στον πάγκο: Ανέστης, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Γιούσης

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος (65’ Βασιλαντωνόπουλος), Φράγκος, Λινάρδος (58’ Κρισάντους), Καραγιάννης, Βουό (62’ Ντακόλ)

Στον πάγκο: Μελισσάς, Μανιάς, Πατσαρούχας, Ασίγκμπα

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς

Γήπεδο: Γ.Καμάρας

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 20/09 ΑΕΚ-Λαμία 2-0
(49’ Λάζαρος, 80’ Μάνταλος)

Πέμπτη 21/09 Καλλιθέα-Απόλλων Λάρισας (18.15)

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
1.ΑΕΚ 3
2.Απόλλων Λάρισας 0
3.Καλλιθέα 0
4. Λαμία 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:
Τρίτη 24/10
Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ
Λαμία-Καλλιθέα

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ