aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όρθια στο Περιστέρι η Λάρισα

Στο 1-1 έμειναν οι Ατρόμητος και ΑΕΛ το Σάββατο (20/2) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Oι -εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος- φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44′ με τον Ακούνια. Ωστόσο, είδαν τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ρυθμούς στο δεύτερο και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 76′ χάρη στον νεοεισλθόντα Αγκάγιεφ.

Ένα αποτέλεσμα που από τη μία οριστικοποίησε και μαθηματικά τη μη είσοδο της ομάδας του Περιστερίου στα playoffs (ούσα 8η με 26β. και στο -11 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας). Από την άλλη, η τελευταία στη βαθμολογία, ΑΕΛ, έχασε μεν την ευκαιρία να φτάσει στη 2η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά πήρε έναν βαθμό ανεβαίνοντας στους 10. Στο -4 από τον 13ο Παναιτωλικό (ένα ματς παραπάνω) και στο -5 από τη 12η Λαμία (ένα παιχνίδι λιγότερο).

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Χαρίσης (74′ Ούμπιδες), Σάλομον, Μουνίθ (61′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (61′ Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (83′ Γιακουμάκης), Μανούσος (46′ Εντομβόνγι).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μαξιμένκο (52′ Μιχαήλ), Ζίζιτς, Χουσίνο, Γιακιμόβσκι (71′ Καρανίκας), Γκράουρ, Κολομπίνο, Στίφλερ (60′ Ηλιάδης), Νικολιάς, Μπεν-Χατίρα (61′ Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Θεοδωράκης, Νάτσος, Νταβιώτης, Τομάσεβιτς.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμειναν: Μπάγιτς, Καρανίκας, Μουκαντζό, Πινακάς, Μπέρτος, Νούνιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ