aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟριστικό: Στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ο Λεντέσμα!

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ο Λεντέσμα!

Οριστικά στα πράσινα ντύθηκε ο Αργεντινός άσος, Κριστιάν Λεντέσμα, για τα επόμενα δύο χρόνια!

Μετά από μαραθώνιες συνομιλίες του ατζέντη του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, σε δύο… δόσεις (μία νωρίς το μεσημέρι και μία αργά το απόγευμα, συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών!), ο Λεντέσμα είπε το πολυπόθητο «ναι» και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Για να οριστικοποιηθεί το deal χρειάστηκε να δεχθεί ο Λεντέσμα (σημαντική) μείωση των οικονομικών του απαιτήσεων, αλλά και να δοθεί η έγκριση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, για αύξηση του ποσού που αρχικά πρόσφεραν οι «πράσινοι» στον Αργεντινό αμυντικό μέσο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές του Λεντέσμα θα είναι της τάξεως των 450 χιλ. ευρώ συν κάποια μπόνους στόχων.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τις υπογραφές που θα «πέσουν» τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη.

Το Τριφύλλι με την απόκτηση του Λεντέσμα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της ενίσχυσής του και πλέον μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις του στράικερ αλλά και του Γκόρντον Σίλντενφελντ που όπως σας έχουμε αποκαλύψει αποτελεί τον διακαή πόθο του Ιταλού προπονητή και κατ’ επέκταση του συλλόγου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ