aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οριστικό: Ο Τουρέ στον Ολυμπιακό!

Ούτε «σφήνα», ούτε «ναυάγιο»… Η «βόμβα» Γιάγια Τουρέ πυροδοτείται από τον Ολυμπιακό! Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η συμφωνία με τον Ιβοριανό μέσο είναι πλέον γεγονός. Κάτι τέτοιο προκύπτει με βάση έγκυρες πληροφορίες από την Αγγλία, δίχως ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως από τους «ερυθρόλευκους».

Πιθανότατα μέσα στην ημέρα ο 35χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα και εφόσον προλάβει θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30). Αυτή, δε, θα είναι η τελευταία μετεγγραφή του Ολυμπιακού για την τρέχουσα περίοδο και φυσικά ο παίκτης θα δηλωθεί μέχρι την αυριανή προθεσμία στην UEFA και στη λίστα για το Europa League.

Σήμερα, Κυριακή (02/09) θα έρθει στην Ελλάδα ο Τουρέ για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Ο Τουρέ θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, όπως φαίνεται, παρά τα χθεσινά δημοσιεύματα, με ένα άλλο σενάριο που ακούγεται τις τελευταίες ώρες είναι ότι μπορεί να ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα του «Γ. Καραϊσκάκης» απόψε κατά τη διάρκεια του ματς με τους Ηπειρώτες.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την ενεργοποίηση της ρήτρας του Ρομπέρτο πριν από μερικά χρόνια και υπάρχει φημολογία ότι μπορεί να συμβεί και απόψε με τον Γιάγια Τουρέ. Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονεί για τη μεγάλη επιστροφή, με την ημέρα να είναι γεμάτη…, την ώρα που αναμένονται οι ανακοινώσεις και των Ζοσέ Σα και Ματίας Ναουέλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ