aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟριστική η τιμωρία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Οριστική η τιμωρία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά και την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τα γεγονότα του ντέρμπι της Λεωφόρου που δεν ξεκίνησε ποτέ, είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, το οποίο αποτελεί τον 3ο βαθμό της πειθαρχικής δικαιοσύνης, ελπίζοντας να «πέσει» ή, έστω, να μειωθεί η ποινή των -3 βαθμών και το πρόστιμο που είχε επιβληθεί.

Ωστόσο, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία στην απόρριψη της προσφυγής των «πρασίνων».

Η απόφαση έχει ως εξής:

«Αριθμός απόφασης 86/26-4-2016: Δέχεται τυπικά την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ και την παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ κατά της υπ’ αριθμ. 92/31-12-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ενός μέλους έχοντος την άποψη ότι για την υπό στοιχείο 4η πράξη (άρθρο 15 παρ. 6 περ. δ του Πειθ. Κώδ. της ΕΠΟ) πρέπει να επιβληθεί η χρηματική ποινή των ογδόντα χιλιάδων (80.000) ευρώ και μόνον γι’ αυτήν την παράβαση)».

Υπενθυμίζεται ότι στον Παναθηναϊκό είχαν επιβληθεί, μετά και την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων, πρόστιμο 190.000 ευρώ, αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα και 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ