aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟριστική διακοπή στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός!

Οριστική διακοπή στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός!

Δέκα λεπτά (ευτυχώς) διήρκεσε η παρωδία στη Βοιωτία… Δίχως να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, ο διαιτητής Ευαγγέλου αποφάσισε να ταλαιπωρήσει Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό, βγάζοντάς τους στην… πισίνα του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, διέκοψε το παιχνίδι, οριστικά, τελικά! Αυτό σημαίνει πως οι δύο ομάδες, καιρού επιτρέποντος, φυσικά, θα τα πουν ξανά αύριο (14/1), την ίδια ώρα (19:30), από το 10′ και μετά…

Να σημειώσουμε πως, ένα τέταρτο πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης, για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Αθηνών δοκίμασε να τσουλήσει την μπάλα στο «βαρύ» τερέν, ήταν ξεκάθαρο, ωστόσο, πως μόνο… πόλο μπορούσε να διεξαχθεί σε αυτό.

Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να ξεκινήσει τον αγώνα(!), προκαλώντας τον εκνευρισμό, τόσο του Μαρίνου Ουζουνίδη όσο και του Ζοζέ Ανιγκό! Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μάλιστα, απευθύνθηκε στον τέταρτο διαιτητή, γύρω στο 3ο λεπτό, ρωτώντας τον «πιστεύετε ότι μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο;», χωρίς να πάρει απάντηση. 

Για να φτάσουμε, από εκεί και πέρα, στο 10ο λεπτό, όταν ο Ευαγγέλου κάλεσε τους παίκτες των δύο ομάδων κοντά του, ρωτώντας τους (!) αν θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν… Αυτό, βέβαια, είναι απόφαση και μόνο του διαιτητή! Προφανώς και η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, αφού, εκτός του ότι δεν γινόταν να παιχθεί ποδόσφαιρο, υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού και άπαντες πήγαν στα αποδυτήρια.

Τότε και πάλι ο Ουζουνίδης ρώτησε τον τέταρτο: «Δηλαδή, έπρεπε να ξεκινήσει το ματς, για να δείτε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί;». Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Ευαγγέλου έκανε μία τελευταία προσπάθεια, αλλά η μπάλα «κολλούσε» για τα καλά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακόψει οριστικά το παιχνίδι. Το θέμα τώρα, ωστόσο, είναι να δούμε αν θα γίνει και αύριο το παιχνίδι, καθώς η ΕΜΥ δίνει επιδείνωση του καιρού στη Λιβαδειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ