aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟριστικά στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Πινακάς

Οριστικά στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Πινακάς

Ο Ολυμπιακός – και από τη στιγμή που η προοπτική του εξωτερικού δεν θα ήταν όπως την είχε σκεφτεί η πλευρά του παίκτη – είχε εξαρχής το πάνω χέρι για τον Δημήτρη Πινακά. Τον νεαρό επιθετικό της ΑΕΛ.

Τη Δευτέρα οριστικοποιήθηκε πως ο Πινακάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον πρωταθλητή Ελλάδας. Η τελευταία προσπάθεια των εκπροσώπων του παίκτη ήταν να βρουν μία καλή προσφορά από τη Γερμανία ή μία κρούση που θα μπορούσε να ικανοποιήσει αλλά αυτό δεν συνέβη.

Η προσφορά των Πειραιωτών, όπως είχε διαρρεύσει, ήταν στο 1.5 εκατ. ευρώ συν ένα 15% ποσοστό μεταπώλησης. Η συμφωνία θα έχει αυτά τα οικονομικά δεδομένα συν δύο παίκτες που θα πάρει από τον Ολυμπιακό η ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού.

Ο 19χρονος Πινακάς είχε πέρυσι 31 αγώνες με 7 γκολ. Μετά την αποχώρηση του Κάιπερς από το ρόστερ και την ένταξη του Πινακά οι φορ των Πειραιωτών θα είναι οι Ελ Αραμπί, Τικίνιο Σοάρες, Χασάν και Πινακάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ