aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΩριμάζει και ελπίζει σε βελτίωση ο Παναθηναϊκός

Ωριμάζει και ελπίζει σε βελτίωση ο Παναθηναϊκός

Όλο και πιο έτοιμος, αλλά και πιο… άντρας δείχνει ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη.

Στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από την πολύ πιο έτοιμη Ντεν Χάαγκ με 3-1 (δεχόμενος το τρίτο γκολ ενώ έπαιζε με 10 παίκτες), αλλά η παρουσία τους ήταν τέτοια που γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον ότι αυτά τα παιδιά δεν θα αργήσουν να ωριμάσουν ώστε να ανταποκριθούν στις φετινές απαιτήσεις, ειδικότερα παίζοντας με ομάδες που είναι πιο έτοιμες από αυτούς.

Μόλις στο 3’ ο Χατζηθεοδωρίδης μετέτρεψε σε γκολ το καλό γύρισμα του Ρεγκάκου που κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια του ματς οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν πολύ σωστή πίεση στην αντίπαλη άμυνα και καλή κυκλοφορία. Παρ’ όλα αυτά, στο 20′ και στο 30′ το «τριφύλλι» δέχθηκε δύο πανομοιότυπα γκολ από τον Γκούσενς και τον Χούι, από ισάριθμες σέντρες του Μπέκερ.

Το 3-1 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά και με τον Παναθηναϊκό να παίζει με 10 παίκτες (είχε περάσει εκτός ο Μουνιέ), όταν ο Δώνης έχασε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Ζανγκ έγραψε με δυνατό σουτ το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς διεξήχθη σε πλαστικό χλοοτάπητα, ενώ τραυματίας αποχώρησε με πρόβλημα στους προσαγωγούς και ο Κολοβέτσιος και ο Μουνιέ.

Σταθερά με το 3-4-3 παρατάχθηκε και σε αυτό το φιλικό ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη. Ο Διούδης ήταν στα γκολπόστ, ενώ τριάδα στην άμυνα αποτέλεσαν οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης, με τους Κουλιμπαλί, Στάικο, Κάτσε και Χατζηθεοδωρίδη να αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, τους Χατζηγιοβάννη και Μπουζούκη στα άκρα της επίθεσης και τον Ρεγκάκο μοναδικό προωθημένο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντεν Χάαγκ (Α. Γκροενεντάικ): Τζούινκελς, Μπέουγκελσνταϊκ, Κάνον, Μπέκερ (62’ Νταλιμπάκερ), Ίμερς, Γκόουσενς, Πίνας, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπεργκ, Χόουι (70’ Ζανγκ).

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (70’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (41’ Θεοχάρης), Μαυρομάτης (46’ Οικονόμου), Κουλιμπαλί (46’ Οικονομόπουλος), Κάτσε (46’ Τζανδάρης), Στάικος (46’ Δώνης), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Ινσούα), Χατζηγιοβάνης (46’ Μουνιέ), Μπουζούκης (70’ Εμμανουηλίδης), Ρεγκάκος (46’ Σέχου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ