aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ώρες… Κάναντι στον Ατρόμητο

Σε δεύτερη μοίρα περνά αυτή τη στιγμή για τον Ατρόμητο η υπόθεση του Βασίλη Μπάρκα, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τη Σέλτικ, καθώς αυτή τη στιγμή το ζήτημα του προπονητή είναι σε άμεση προτεραιότητα.

Από αύριο αρχίζουν οι πρώτοι παίκτες να περνούν από τις καθιερωμένες εξετάσεις και στις 30 Ιουλίου ο Ατρόμητος θα είναι στα Χάνια του Πηλίου για να αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, οπότε ο χρόνος πλέον έχει αρχίζει και μετρά αντίστροφα.

Η αναφορά για τον «χρόνο» εντοπίζεται στην περίπτωση του Νταμίρ Κάναντι, που εφόσον θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου, θα πρέπει μέχρι αύριο να λύσει το συμβόλαιό του με τη Νυρεμβέργη. Σύμφωνα με τις αισιόδοξες… πηγές, η διοίκηση της Νυρεμβέργης έχει φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αυστριακό και εκτός απροόπτου, θα είναι ο νέος τεχνικός των Περιστεριωτών.

Εφόσον, όμως, υπάρξει ανατροπή τότε ο Ατρόμητος θα κινηθεί άμεσα για άλλη λύση από το εξωτερικό, έχοντας «τσεκάρει» δύο περιπτώσεις, με τις οποίες δεν ήταν δυνατόν να μπει στην ουσία, αφού σε προτεραιότητα είναι ο Κάναντι.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα του Βασίλη Μπάρκα, στον Ατρόμητο δεν λένε, ούτε πρόκειται να πουν τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί επίσημα η μεταγραφή του 26χρονου στη Σέλτικ. Επιμένουν ότι το 15% παραμένει κανονικά σε ισχύ και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται υπήρξαν σήμερα κάποιες ανεπίσημες επαφές ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα.

Παρ’ όλα αυτά, αν δεν βρεθεί άκρη ούτε με αυτό τον τρόπο, δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση/συνεννόηση στο ανώτατο διοικητικό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ