aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ωρες… Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να… ενεργοποιήσει τη μεγάλη «βόμβα» με τον Μπερνάρντ και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή.

Μετά την προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο και τις επαφές με τη Σαρίγια για τις απαραίτητες ανταλλαγές εγγράφων, άπαντες περιμένουν τα πάντα να αποτυπωθούν εγγράφως και οι «πράσινοι» να ολοκληρώσουν το σπουδαίο deal.

Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι τελειωμένο, αλλά όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει και το «τριφύλλι» θα κάνει δικό του τον 29χρονο άσο.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις και αν συμβεί αυτό ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην Ελλάδα για να υπογράψει, να ανακοινωθεί και να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό.
*Οι πράσινοι μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και αρχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ