aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ωραίοι οι νέοι, φορτσάτος ο παλιός!

Οι νέοι έστειλαν μηνύματα, οι παλιοί το πλεκτό στα δίχτυα! Με τους Μαρινάκη, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννη να πραγματοποιούν ελπιδοφόρες εμφανίσεις, τον Βλαχοδήμο να κάνει το καλύτερό του ματς με την πράσινη φανέλα (ασίστ και κερδισμένο πέναλτι) και τους… παλιούς Μπεργκ και Λέτο (x2) να σκοράρουν, ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» τον Κισσαμικό (3-0) και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πολύ καλό ματς ως αμυντικός χαφ ο Μαρινάκης, έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία οι Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννης και μπαίνουν… σφήνα στα πλάνα του Ουζουνίδη (σσ. όπως δήλωσε μετά το τέλος του ματς), ενώ ο Βλαχοδήμος ήταν εξαιρετικός! Διόρθωσε τα κακώς κείμενα του κακού πρώτου μέρους στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός, που είχε αρχή, μέση και τέλος, ενώ έδειξε σοβαρότητα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης!

Ο Μπεργκ με ωραία κεφαλιά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου άνοιξε τον… δρόμο της πρόκρισης για τους «πράσινους», με τον Λέτο να μπαίνει ξανά ως αλλαγή και να καθαρίζει με δύο γκολ τον Κισσαμικό και να στέλνει την ομάδα του στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνες (76’ Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (59’ Λέτο), Μπεργκ (79’ Ρινάλντι), Βλαχοδήμος.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (77’ Σταθάκης), Κίκε (63’ Μάντζης), Ποκόνγκ (72’ Θέος), Μίλιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ