aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όπως στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Συνέχεια στη νίκη επί του Παναιτωλικού θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιώργος Δώνης, εκτός απροόπτου, αναμένεται να παρατάξει ξανά το «τριφύλλι» με σύστημα 3-4-3 στη Βοιωτία. Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την «πράσινη» εστία, ενώ μπροστά του θα είναι οι Κουλιμπαλί, Πούγγουρας και Κολοβέτσιος, ενώ υπάρχει και ο Παντελάκης για τον δεύτερο που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Ως μπακ-χαφ θα είναι ο Γιόχανσον και ο Ινσούα. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Κάτσε που αποβλήθηκε στο Αγρίνιο και τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Χρήστος Δώνης. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης πάρουν φανέλα βασικού, ενώ υποψήφιοι επίσης είναι οι Καμπετσής και Μουνιέ.

Σε ρόλο «κόφτη» θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα ο Κουρμπέλης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μακέντα που θα απουσιάσει στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ