aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟπαδοί του Άρη άνοιξαν το κεφάλι συνοπαδού τους!

Οπαδοί του Άρη άνοιξαν το κεφάλι συνοπαδού τους!

Πρόκειται για περιστατικό που περιγράφεται αναλυτικά στην έκθεση που συνέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μετά το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οπαδός του Άρη επιχείρησε να ανοίξει ένα πορτάκι δίπλα στην θύρα 1 και προέτρεπε άλλους να μπουν από εκεί ώστε να μην τους γίνει σωματικός έλεγχος. Όταν το προσωπικό της εταιρίας σεκιούριτι και άλλοι οπαδοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν (προφανώς για να μην υπάρχουν συνέπειες σε βάρος της ομάδας αυτό που έκανε), τότε εκείνος άρχισε να τους γρονθοκοπεί και να τους κλωτσάει, δημιουργώντας αναταραχή.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος φίλαθλος πήγε στους αστυνομικούς με τραύμα στο κεφάλι, καταγγέλλοντας ότι οι συνοπαδοί του με τους οποίους είχε τσακωθεί προηγουμένως, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εν τέλει στο νοσοκομείο!

Διαβάστε επί λέξει τι αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας για το περιστατικό:

«Πριν την έναρξη του αγώνα περί ώρα 18:30, φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας αφού εισήλθε από την περιστρεφόμενη είσοδο (τουρνικέ) της θύρας 1, επιχείρησε να απασφαλίσει παράπλευρο πορτάκι της θύρας 1 παροτρύνοντας και λοιπούς φιλάθλους της γηπεδούχου, οι οποίοι ανέμεναν να υποστούν σωματικό έλεγχο, να εισέλθουν εντός από αυτήν, αποφεύγοντας έτσι τον εν λόγω έλεγχο.

Υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (σεκιούριτι) επιχείρησαν να εμποδίσουν αυτόν με την συνδρομή αγνώστων ατόμων, εναντίον των οποίων ο ανωτέρω φίλαθλος βιαιοπράγησε, καταφέρνοντάς τους χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια του, χωρίς πρόκληση τραυματισμού.

Ο φίλαθλος απωθήθηκε, το πορτάκι ασφαλίστηκε και η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας από την θύρα 1 έγινε κανονικά και με τον προβλεπόμενο σωματικό έλεγχο.

Στη συνέχεια περί ώρα 18:50, εντός του γηπέδου, κατά δήλωση του ανωτέρου φιλάθλου, τον πλησίασαν άγνωστα άτομα και αφού τον κατονόμασαν ως τον υπαίτιο της αναταραχής στο παράπλευρο πορτάκι της θύρας 1 και των προαναφερόμενων βιαιοπραγιών εναντίον τους, απρόκλητα του επιτέθηκαν και του προκάλεσαν σωματική βλάβη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα την διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε στο σημείο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στο εφημερεύον ΓΠΝ “ΑΧΕΠΑ”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ