aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟμάδα της Κίνας προσφέρει «ασύλληπτο» ποσό στον Βλάνταν Ιβιτς!

Ομάδα της Κίνας προσφέρει «ασύλληπτο» ποσό στον Βλάνταν Ιβιτς!

Ως γνωστόν οι Κινέζοι δεν διστάζουν να προσφέρουν… τρελά ποσά προκειμένου να δελεάσουν κάποιον ποδοσφαιριστή η προπονητή προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα τους.

Αυτή τη φορά στο «στόχαστρο» ομάδας από την χώρα της Ασίας φέρεται να έχει μπει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ιβιτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβική εφημερίδα Ζurnal ο νεαρός τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση ύψους1,5 εκατ. δολαρίων!

Μάλιστα στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του ατζέντη Ντάρκο Σούσνιαρ, ο οποίος αναφέρει πως η πρόταση  έχει γίνει από ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Κίνας. Προσθέτει δε πως ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά την πρόταση καθώς είναι πολύ υψηλότερη από τα χρήματα που λαμβάνει τώρα στον δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων ο Σούσνιαρ ανέφερε: «Τις τελευταίες ημέρες ο Ίβιτς προβληματίζεται. Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και έτσι οι Κινέζοι τον θέλουν. Προς το παρόν αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στην 2η κατηγορίας της Κίνας και έχει προσφέρει στον Ιβιτς συμβόλαιο 1,5 εκατομυριων δολαρίων, χωρίς τα μπόνους. Πάντως ο Ίβιτς αμφιταλαντεύεται  για το αν πρέπει να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια εξέχουσα πρόταση και ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος ξεκάθαρα πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά, θα αποφασίσει εντός των επόμενεων ημερών αν θα ταξιδέψει στην Κίνα»,είπε χαρακτηριστικά στη Zurnal ο ατζέντης Σούσνιαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ