aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟλυμπιακός: Στο... μπλοκάκι της Ίντερ ο Καμαρά!

Ολυμπιακός: Στο… μπλοκάκι της Ίντερ ο Καμαρά!

Ο χαρισματικός Αφρικανός χαφ συνεχίζει να έχει πέραση σε Καμπιονάτο και Πρέμιερ, με την Ίντερ να είναι μία ακόμα ομάδα που τον έχει τσεκάρει!

Απέναντι στον Άρη έκανε ματσάρα. Όμως αυτό δεν είχε σχέση. Μεγάλες ομάδες από την Ιταλια και άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τον τσεκάρουν καιρό τώρα. Δεν έχει να κάνει δηλαδή αυτό το στοιχείο με το ενδιαφέρον.

Ο 23χρονος χαφ από την Γουϊνέα που φέτος έχει παίξει από εξάρι μέχρι… δεκάρι έχει κάνει μία χρονιά με 41 αγώνες, 4 γκολ και 2 ασίστ. Εδώ και αρκετό καιρό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από Πρέμιερ και Καμπιονάτο και ενώ ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί ακόμα και με 25 εκατ. ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Ίντερ έχει μπει στο… παιχνίδι για τον Μαντί Καμαρά, του οποίου το όνομα είχε συνδεθεί και με την Μίλαν. Οι Νερατζούρι έχουν σημειώσει στο… μπλοκάκι τους τον διεθνή παίκτη και ενώ να θυμίσουμε πως ο ατζέντης του, Πιέρ Ισά, είχε αφήσει να εννοηθεί πως από το Καμπιονάτο υπάρχουν αρκετές κρούσεις για τον Καμαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ