aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: «Στη λίστα μας, αλλά τίποτα προχωρημένο με Φόντε»

Ολυμπιακός: «Στη λίστα μας, αλλά τίποτα προχωρημένο με Φόντε»

Ενδιαφέρον ναι, συμφωνία όχι!

Θέση στα σενάρια των Πορτογάλων δημοσιογράφων που ήθελαν τον Ρουί Φόντε να γίνεται άμεσα παίκτης της ομάδας, πήρε ο Ολυμπιακός διαψεύδοντας κάθε σενάριο που έχει κυκλοφορήσει και θέλει τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται μια… ανάσα από την απόκτηση του παίκτη.

Ο Πορτογάλος άσος που ανήκει στη Φούλαμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «O’ Jogo», θα γινόταν άμεσα παίκτης των Πειραιωτών, αφού έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους Λονδρέζους.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η περίπτωση του 28χρονου δεν είναι γνωστή στον Ολυμπιακό. Όπως τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι», ο Ρουί Φόντε είναι μέσα στη λίστα της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας για τη θέση του επιθετικού που – πιθανότατα – θα αποκτηθεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάτι προχωρημένο, πόσω μάλλον συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ