aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟλυμπιακός: Serie A' καλεί Λεονάρντο Κούτρη

Ολυμπιακός: Serie A’ καλεί Λεονάρντο Κούτρη

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν είναι μέχρι στιγμής δύσκολο για τον Λεονάρντο Κούτρη καθώς έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό (5 συμμετοχές στη Super League και 1 στα προκριματικά του Champions League, με το συνολικό χρόνο που έχει αγωνιστεί να είναι μόλις 386 λεπτά), ωστόσο ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών μόνο απαρατήρητος δεν περνάει από ομάδες του εξωτερικού.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη του δημοσιογράφου Τσίρο Βενεράτο στην ιστοσελίδα «Calcionapoli24», ο 24χρονος μπακ έχει μπει στο ραντάρ της Νάπολι καθώς είναι ένας παίκτης που αρέσει τόσο στον νέο τεχνικό των παρτενοπέι Τζενάρο Γκατούζο όσο και στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας του ιταλικού Νότου, Κριστιάνο Τζουντόλι.

«Είναι υποψήφιος για την Νάπολι και παρακολουθείται. Η περίπτωση απόκτησής του είναι συνδεδεμένη με το μέλλον του Χισάι στην Νάπολι και στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Γκουλάμ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ