aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός σε Γιαννακόπουλο: «Μην ηγηθείς της αποστολής»

Ολυμπιακός σε Γιαννακόπουλο: «Μην ηγηθείς της αποστολής»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφαλή διεξαγωγή του πρώτου τελικού του Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (όπως έκανε γνωστό χθες) θέλει να ηγηθεί της «πράσινης» αποστολής στο Ρέντη. Οι Πειραιώτες ζήτησαν από τον ισχυρό άνδρα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να μη μεταβεί στο γήπεδο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος.Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ