aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός - Πλατανιάς: «Λευκό» είναι το φύλλο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Πλατανιάς: «Λευκό» είναι το φύλλο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης»

Μπορεί η ΠΑΕ Πλατανιάς με ανακοίνωση που εξέδωσε να καταγγέλλει προπηλακισμούς και γενικότερα κλίμα εκφοβισμού της ομάδας της στο ματς με τον Ολυμπιακό (το Σάββατο 1/4), ωστόσο στο φύλλο αγώνα δεν έχει γραφτεί τίποτα.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr ο «άρχοντας του αγώνα» Πραξιτέλης Ζαχαριάδης συνέταξε «λευκό φύλλο» καθώς όπως φαίνεται δεν αντιλήφθηκε κάτι το μεμπτό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως «…ο Ζαχαριάδης έλεγε στο περιβάλλον του πως έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών όπου ήταν κλεισμένοι στην διάρκεια της ανάπαυλας, άκουσε κάποιες φωνές, όμως επειδή δεν είδε κάτι με τα μάτια του, δεν σημείωσε και το παραμικρό στο φύλλο αγώνα.

Έλεγε παράλληλα, ότι και οι άνθρωποι του Πλατανιά δεν του κατήγγειλαν κάτι σχετικά με τα γεγονότα».

Επίσης ο διαιτητής από τη Μακεδονία δεν αναφέρει στο φύλλο αγώνα ούτε για την είσοδο του Γιάννη Βρέντζου στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη του πρώτου μέρους προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή με αφορμή το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των Κρητικών

Το κείμενο της ιστοσελίδας συνεχίζει λέγοντας: «Ο ίδιος ο Ζαχαριάδης υποστηρίζει πως ο παράγοντας του Ολυμπιακού δεν τον έβρισε και δεν είχε επιθετική διάθεση, παρά μόνο εξέφρασε παράπονα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ