aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός - Πλατανιάς: Επίθεση και ξύλο καταγγέλλουν οι Κρητικοί

Ολυμπιακός – Πλατανιάς: Επίθεση και ξύλο καταγγέλλουν οι Κρητικοί

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκης», οι άνθρωποι της Κρητικής ΠΑΕ κατήγγειλε για επιθέσεις και προποηλακισμούς από «φουσκωτούς» στους παίκτες της ομάδας.

Παράλληλα, ο Γιώργος Παράσχος δεν μετέβει στη συνέντευξη τύπου σαν διαμαρτυρία, με την ομάδα των Χανίων να βγάζει ανακοίνωση με μεγάλη δόση ειρωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία της στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η επιτροπή «υποδοχής» στο πούλμαν, το κλίμα εκφοβισμού πάνω από την φυσούνα και από τον πάγκο της ομάδας μας, καθώς και οι προπηλακτισμοί παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο, επειδή ο Πλατανιάς «τόλμησε» να προηγηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπορούν να αμαυρώσουν την, κατά τα άλλα, άψογη ποδοσφαιρική βραδιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ