aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Πειραιώς: Δίνει και Αφόνσο Σόουζα η Πόρτο για Σεμέδο

Ολυμπιακός Πειραιώς: Δίνει και Αφόνσο Σόουζα η Πόρτο για Σεμέδο

Η Πόρτο βάζει στο τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα για να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό.

Πέντε μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Πορτογάλος στόπερ κινδυνεύει να μείνει στο… ράφι του Ολυμπιακού, παρά το εδώ και καιρό ενδιαφέρον της Πόρτο για να τον αποκτήσει.

Μέχρι πρότινος η πορτογαλική ομάδα δεν έδειχνε διατεθειμένη να φτάσει στα “θέλω” των Πειραιωτών γι’ αυτό και τα τελευταία 24ωρα έβαλε στο τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα οι “Δράκοι” εμφανίζονται να δίνουν εκτός από χρήματα και τον 21χρονο Πορτογάλο επιτελικό χαφ, Αλφόνσο Σόουζα, που μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ.

Παρότι ο νεαρός άσος αγωνίζεται στην Μπελενένες, το 50% των δικαιωμάτων του, αλλά και ο πλήρης έλεγχος του γενικότερου στάτους του, ανήκουν στην Πόρτο, μιας και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της. Τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά 20 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ