aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μάχη για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν στην Ελλάδα, καθώς απόψε στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (21:00).

Οι Πειραιώτες διεκδικούν το 29ο τρόπαιο της ιστορίας τους, ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν να φτάσουν στην κατάκτησή του για τέταρτη φορά την τελευταία διετία.

Ο Πέντρο Μαρτίνς θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής στην «ερυθρόλευκη» ιστορία που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της πρώτης ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι ενδεκάδες

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 3-4-3 στο ΟΑΚΑ. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους Σεμέντο, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας και φουλ μπακ τους Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Καμαρά (ή Μπουχαλάκης). Στην επίθεση φαίνεται πως θα παίξουν οι Μασούρας, Ελ Αραμπί (ως αριστερό εξτρέμ) και Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά και Κάιπερς.

Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, θα παίξει και εκείνος με 3-4-3 επί αθηναϊκού εδάφους. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, με στόπερ τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Κρέσπο. Στα πλάγια θα είναι οι Ροντρίγκο, Μπάμπα και στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Σβαμπ και Ντόουγκλας. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Κρμέντσικ. Εκτός είναι οι τραυματίες Ίνγκασον και Περέιρα.

Διαιτητές

Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ορίστηκε να διευθύνει ο Ολλανδός Μάκελι, με βοηθούς τους Στέεγραστρα, Ντε Βρις και τέταρτο τον κ. Καραντώνη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Μπλομ και Πετρόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ