aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π. - Αστέρας Τρίπολης: Στο… ρελαντί με Σωκράτη πριν την ΑΕΚ

Ολυμπιακός Π. – Αστέρας Τρίπολης: Στο… ρελαντί με Σωκράτη πριν την ΑΕΚ

Επιστροφή στις νίκες με Σωκράτη και τώρα ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό. Σε ένα μέτριο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν το ματς με την «Ένωση». Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Παπασταθόπουλος στο 52ο λεπτό και έβγαλε από τη δύσκολη θέση την ομάδα του που κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς, έχοντας, βέβαια, πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, παρατάχθηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα και αυτό φάνηκε σε μεγάλο διάστημα του πρώτου μέρους. Δεν είχαν καλό ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι τους, ενώ τους έλειψε και συνοχή, με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν καλό θέαμα στο πρώτο μέρος και σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο οι δύο ομάδες. Ώστε να φορτσάρουν.

Όχι βέβαια πως δεν είχε ευκαιρίες η αναμέτρηση σε αυτό το διάστημα. Λίγες και καλές ήταν. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, την ώρα που ο Αστέρας περίμενε και προσπαθούσε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 5’ με τον Χασάν να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Τσιφτσή με σουτ με το αριστερό και από πλευράς Αρκάδων ο Μπαράλες έφυγε στην αντεπίθεση στο 11’ και Κρίστινσον έδιωξε το δυνατό σουτ του. Ο παλμός του αγώνα ήταν σχεδόν σε ολόκληρο το πρώτο μέρος… ευθεία γραμμή.

Μέχρι την ανάπαυλα οι Πειραιώτες είχαν… 2,5 ευκαιρίες, αλλά την πιο ωραία στιγμή την είχα οι φιλοξενούμενοι στο 20ο λεπτό. Ο Ριέρα τα έβαλε με όποιον είχε μπροστά του και άδειασε Σεμέδο και Παπαδόπουλο, προτού πλασάρει και στείλει λίγο έξω την μπάλα, που έγλυψε στο δεξί δοκάρι του Κρίστινσον. Η ατομική ενέργεια του Κάιπερς με φαλτσαριστό σουτ στο 15’ έδωσε ένα κόρνερ για τον Ολυμπιακό και η επόμενη πραγματικά καλή στιγμή σημειώθηκε λίγο πριν ανάπαυλα. Ο Βρουσάι έστρωσε για τον Καμαρά που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω στο 43ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις, ο Χασάν αιφνιδιάστηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε αμαρκάριστος στην μπαλιά του Βαλμπουενά και αστόχησε, ενώ η μπάλα έχει βρει και στο χέρι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ