aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: «'Οχι» σε πρόταση €8.000.000 για Γκιγιέρμε!

Ολυμπιακός: «’Οχι» σε πρόταση €8.000.000 για Γκιγιέρμε!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού σε δελεαστική πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος χαφ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στη φαρέτρα του Πέδρο Μαρτίνς και παρότι ο ίδιος συμπληρώνει αύριο τα 29 του χρόνια, εντούτοις στον Ολυμπιακό εντείνονται οι προσπάθειες για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Ενδεικτική των «ερυθρόλευκων» προθέσεων ήταν η αρνητική απάντηση σε πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γκιγιέρμε από μεσαίας δυναμικότητας ομάδα της Κίνας, η οποία μάλιστα του πρόσφερε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στον Ολυμπιακό η επέκταση της συνεργασίας με τον Γκιγιέρμε αποτελεί προτεραιότητα ενόψει της νέας σεζόν και θα χρειαστεί μια αρκετά πιο δελεαστική πρόταση προκειμένου οι Πειραιώτες να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ