aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Ο Καμαρά θα φέρει 20 εκατομμύρια!

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά θα φέρει 20 εκατομμύρια!

Ο Μαντί Καμαρά έχει καταφέρει παρά την καραντίνα να διατηρήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και αυτό φυσικά χαροποιεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο νεαρός μέσος από τη Γουινέα έχει προκαλέσει από την περσινή σεζόν το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό. Ωστόσο οι επιδόσεις του τη σεζόν που διανύουμε και κυρίως οι εμφανίσεις του στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τον καθιστούν ιδιατέρως περιζήτητο.

H σελίδα prodbfootball, που καταπιάνεται με τη στατιστική απεικόνιση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ασχολήθηκε με την περίπτωση του μέσου του Ολυμπιακού. Ο Καμαρά συγκαταλέγεται στους Αφρικανούς κάτω των 23 ετών, που έχουν το πακέτο για να φτάσουν ψηλά στην επόμενη μεταγραφή τους. Πόσο ψηλά; Η σελίδα αναφέρει πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μπορούν να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Κρεπέν Ντιατά της Μπριζ, ενώ ο Καμαρά βρίσκεται στη δέκατη θέση. Στα κορυφαία δέκα ταλέντα της Αφρικής συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων ο Πάτσον Ντάκα της Σάλτσμπουργκ και ο Νουσαϊρ Μαζραουί του Άγιαξ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ