aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Με απουσίες, αλλά και σιγουριά για την πρόκριση

Ολυμπιακός: Με απουσίες, αλλά και σιγουριά για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20:00) τη Νέφτσι Μπακού στη ρεβάνς του 1-0 στο Καραϊσκάκη και θέλει να κλειδώσει την πρόκριση παρά τα πολλά προβλήματα που έχει

Οι Πειραιώτες έχουν αρκετά προβλήματα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην υπολογίζει σε πάνω από 10 ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αλλά να είναι ξεκάθαρος και να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου του ματς, ότι η ομάδα του πάει για τη νίκη.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μια βδομάδα μετά το παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο, δυσκολεύεται για την ενδεκάδα, καθώς έχει με το ζόρι 18 διαθέσιμους παίκτες σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση στο «Bakcell Arena». Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν μείνει εκτός οι Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά και Κρίστινσον μαζί με τον Φορτούνη και τον Τικίνιο που είχαν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μαρτίνς στο αποψινό ματς είναι συγκεκριμένη και θα αποτελείται από τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Μπα, Σεμέδο και Μάρκοβιτς τριάδα στα στόπερ και τους Λαλά και Ραντζέλοβιτς σαν φουλ μπακ. Κούντε και Σουρλής θα είναι οι δυο της μεσαίας γραμμής, ενώ η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τους Βαλμπουενά, Μασούρα και Χασάν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βατσλίκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσούμιτς, Βρουσάι, Αλγκασίμ Μπα και Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ