aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός, Μαρσέιγ, Ρόμα και Σεντ Ετιέν για Μπαμπά

Ολυμπιακός, Μαρσέιγ, Ρόμα και Σεντ Ετιέν για Μπαμπά

Ο Ζονατάν Μπαμπά της Σεντ Ετιέν είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρονται να βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού λόγω Όσκαρ Γκαρσία. Ο Ισπανός τεχνικός τον είχε στους «στεφανουά», εκείνος ήταν που τον ανέδειξε και τον έβγαλε από τη «ναφθαλίνη» και, σύμφωνα με τους Γάλλους, θα επιθυμούσε να τον πάρει και στους Πειραιώτες για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή τους.

Ο 21χρονος Γάλλος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν έως το καλοκαίρι του 2018 και για αυτόν τον λόγο έχουν φουντώσει για τα καλά τα σενάρια γύρω από το όνομά του. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που εξετάζει την περίπτωσή του. Στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι δυνατά στο κόλπο έχει μπει η Μαρσέιγ, η Ρόμα και άλλη μία ιταλική ομάδα.

Αρχικά η Σεντ Ετιέν εμφανιζόταν έτοιμη να τον παραχωρήσει τον Γενάρη, έτσι ώστε να μην τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες από τη Γαλλία φέρνουν μία άλλη τροπή στην υπόθεση. Λέγεται ότι οι «στεφανουά» τού κατέθεσαν επίσημη πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του με 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως! Συμπληρώνουν δε ότι ο Μπαμπά θα φύγει από το «Ζοφρουά Γκισάρ» μόνο αν βρεθεί κάποια ομάδα που θα του δώσει πάνω από την πρόταση της Σεντ Ετιέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ