aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Κινείται νομικά κατά όσων ψήφισαν τη Ριζούπολη για τον τελικό!

Ολυμπιακός: Κινείται νομικά κατά όσων ψήφισαν τη Ριζούπολη για τον τελικό!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μερικά λεπτά από την ενημέρωση ότι ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στη Ριζούπολη και η αντίδραση των ερυθρολεύκων ήταν άμεση. Στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά επικρατεί εκνευρισμό αφού έχουν επισημάνει πως θεωρούν ακατάλληλο το συγκεκριμένο γήπεδο.

Μάλιστα, είναι αποφασισμένοι να πάνε το θέμα ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά όποιου ψήφισε θετικά στο να γίνει ο τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη τονίζοντας την ακαταλληλότητα του γηπέδου. Επιπλέον, ο Ολυμπιακος νομικά θα κινηθεί και κατά της Ομοσπονδίας σε περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή στη διάρκεια τελικού.

ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Από εκεί και πέρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε διαφωνία σχετικά με την καταλληλότητα της Ριζούπολης. Ο κ. Αγραφιωτης, ο οποίος εκπροσώπησε τους ερυθρόλευκους, υπενθύμισε πως το γήπεδο το χρησιμοποιεί ομάδα της Super League 2 και τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε από ομάδα της Super League 1 ήταν τον περασμένο Οκτώβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ