aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Κι επίσημα Λαλά για τα επόμενα 2,5 χρόνια!

Ολυμπιακός: Κι επίσημα Λαλά για τα επόμενα 2,5 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κενί Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Λες και το κάνει για το γούρι! Πάντα την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει ποδοσφαιριστή. Βεβαίως η περίπτωση του Κενί Λαλά ηταν γνωστή εδώ και μερικά 24ωρα. Ομως το επίσημο της απόκτησης του ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα (01/02) την τελευταία μέρα.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ ανακοινώθηκε για τα επόμενα 2.5 χρόνια αλλά υπάρχει οψιόν για ακόμα ένα χρόνο. Ο Λαλά θα λαμβάνει περίπου 700.000 ευρώ τον χρόνο και αναμένεται να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Λαλά

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019.

Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ