aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Χαμός στη Γουινέα, επιστρέφει άμεσα ο Καμαρά

Ολυμπιακός: Χαμός στη Γουινέα, επιστρέφει άμεσα ο Καμαρά

Tο Σάββατο (10/10) ο Μαντί Καμαρά αγωνίστηκε στη νίκη της Γουινέας απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι και μάλιστα ως αρχηγός για πρώτη φορά στην καριέρα του! Ιδιαίτερα τιμητική στιγμή για τον μέσο του Ολυμπιακού, αλλά σε μια περίοδο που τα πράγματα στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα δεν είναι καλά. Μία μέρα μετά τη φιλική επικράτηση, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και στο υπουργείο αθλητισμού ξέσπασε… πόλεμος, αφού τους οφείλονται χρήματα εδώ και καιρό, ενώ μάλιστα αποφασίστηκε να μειωθούν τα μπόνους για τις νίκες στα φιλικά παιχνίδια.

Την Κυριακή (11/10) το μεσημέρι αντιπροσωπεία των παικτών συναντήθηκε με το προπονητικό επιτελείο και του κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να κατέβουν στον αγώνα της Τρίτης (13/10) με τη Γκάμπια, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Οι παίκτες δεν ήταν έξαλλοι μόνο για τις οφειλές και τα μπόνους, αλλά και επειδή δεν τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο, με αποτέλεσμα να μένουν τέσσερις στο ίδιο δωμάτιο. Ήδη διαβάσατε πως πέντε ποδοσφαιριστές, ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ και άλλοι τέσσερις, προσβλήθηκαν από κορωνοϊό.

Έτσι, ο Μαντί Καμαρά επιστρέφει στη βάση του μια ώρα αρχύτερα. Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γυρίσει την Τετάρτη (14/10) το απόγευμα, όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει αύριο (12/10). Έτσι, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έκανε την πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή την Πέμπτη (15/10). Ο Καμαρά είναι και τυχερός που δεν κόλλησε κορωνοϊό, αφού όχι μόνο θα έχανε τον Ατρόμητο, αλλά και τη Μαρσέιγ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ