aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Μπήκε στο παγκόσμιο top 10 των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους (pic)

Ολυμπιακός: Μπήκε στο παγκόσμιο top 10 των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους (pic)

Σημαντική διάκριση για τον Ολυμπιακό που είναι στην ένατη θέση των κατακτήσεων τίτλων παγκοσμίως με 75 τον αριθμό ενώ στην κορυφή της σχετικής λίστας φιγουράρει η Αλ Αχλί από την Αίγυπτο με 118. Στην πρώτη δεκάδα και οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα.

Την λίστα με τους κορυφαίους συλλόγους σε τρόπαια παγκοσμίως δημοσιοποίησε η γνωστή σελίδα «Sportbible.com» σε συνεργασία με το Goal.com.

Στην κατάταξη αυτή υπάρχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ένατη θέση της λίστας, με 75 τίτλους ενώ στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται και οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα. Το σχετικό άρθρο κάνει μνεία για τις 30 πιο πετυχημένες ομάδες σύμφωνα με τις κατακτήσεις των τροπαίων τους. Δείτε στην Gallery τον σχετικό πίνακα από το Goal.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ