aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Μπήκε στην transfer list ο Μεριά, κρούση 3.5 εκατ. ευρώ από ομάδα της Σαουδικής...

Ολυμπιακός: Μπήκε στην transfer list ο Μεριά, κρούση 3.5 εκατ. ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έβαλε σε transfer list τον Γιασίν Μεριά για τον οποίο υπάρχει κρούση 3.5 εκατ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία!

Τα πράγματα για τον Μεριά είναι… ζόρικα τον τελευταίο καιρό λόγω των λαθών του. Έμεινε ξανά εκτός αποστολής (σ.σ. για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης) και έχει μπει στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Ο Τυνήσιος διεθνής σέντερ μπακ παραχωρείται με ποσό λίγο πιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Υπάρχει πληροφόρηση για κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με ποσό 3,5 εκατ. ευρώ και τριετές συμβόλαιο στον Μεριά με 1,5 εκατ. ευρώ αποδοχές ανά έτος.

Εφόσον γίνει και επίσημη αυτή η κρούση, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα φύγει ο Μεριά. Πάνω σε αυτήν την λογική ο Ολυμπιακός θα ψάξει (σ.σ. σχεδόν) σίγουρα για έναν στόπερ τον Γενάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ