aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός - Μπεργκ: Αποδοκιμασίες στο «Γ. Καραίσκάκης»!

Ολυμπιακός – Μπεργκ: Αποδοκιμασίες στο «Γ. Καραίσκάκης»!

Ο Μάρκους Μπεργκ αποδοκιμάστηκε έντονα στο «Γ. Καραίσκάκης» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όταν βγήκε για ζέσταμα με την Κράσνονταρ.

Στα μάτια τους ήταν ο σέντερ φορ του «αιώνιου» αντιπάλου, εκείνος που είχε παίξει κομβικό ρόλο στο 0-3 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα συναισθήμαα άλλαξαν για λίγο, όταν το καλοκαίρι βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Έδειχνε ως μια πού καλή επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Τελικά όμως, η περίπτωσή του Μπεργκ δεν προχώρησε, με τον ίδιο να στέκεται με δηλώσεις στον δεσμό που έχει με τον Παναθηναϊκό.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να πάει στην Κράσνονταρ και οι Ρώσοι να βρεθούν στους υποψήφιους αντίπαλους του Ολυμπιακού. Οι περισσότεροι έβλεπαν την Πόρτο να περνά, όμως οι Ρώσοι έκαναν την έκπληξη και ο Μπεργκ τελικά βρέθηκε μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Όχι με τη δική τους φανέλα, αλλά ξανά ως αντίπαλο. Και όπως ήταν αναμενόμενο, αποδοκιμάστηκε έντονα, με το πέταλο των οργανωμένων να τον βρίζει εν χορώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ