aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ολυμπιακέ, αποτελείωσέ την!

Με το εισιτήριο στο χέρι… Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 21:45 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) την Παρτιζάν στο Καραϊσκάκη που αναμένεται «καυτό» οκτώ βράδια μετά την επιβλητική εμφάνιση στο Βελιγράδι με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στα play offs του Champions League, προσφέροντας και θέαμα στον κόσμο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την τύχη στα χέρια τους, αλλά επ’ ουδενί δεν αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως αγγαρεία και παράλληλα πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να… ζεσταθούν ακόμη περισσότερο εν όψει της δύσκολης συνέχειας.  O Μπέσνικ Χάσι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παπέ-Αμπού Σισέ που ένιωσε σφίξιμο στην τελευταία προπόνηση, αλλά και τους Αλμπέρτο Μποτία-Παναγιώτη Ταχτσίδη που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ, αντιθέτως, είναι στην αποστολή είναι για πρώτη φορά ο Μίλιτς και επέστρεψε ο Ελαμπντελαουί που ήταν εκτός στο πρώτο ματς.

Ο Αλβανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά θα είναι ο Κούτρης και δεξιά ο Φιγκέιρας παρά την επιστροφή του Ελαμπντελαουί. Ο Ρέτσος θα είναι ο ένας εκ των δύο στο κέντρο της άμυνας και φαβορί για να τον πλαισιώσει είναι ο Ρομαό. Δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Βούκοβιτς για να αποκτήσει και λίγο παραπάνω ύψος η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Σιώπης και Οφόε θα είναι τα αμυντικά χαφ. Αν ξεκινήσει ο Χάσι τον Βούκοβιτς τότε, ο Ρομάο θα αγωνιστεί στο κέντρο και θα μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας ο Σιώπης. Ο Φορτούνης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη Σερβία με την ατυχία που είχε την τελευταία στιγμή θα έχει ελεύθερο ρόλο. Ο Μάριν θα παίξει αριστερά και ο Καρσελά δεξιά, ενώ ο Μπεν που «έλαμψε» με την απόδοσή του στην πρώτη αναμέτρηση θα χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή είναι και οι Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ανσαριφαρντ, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ