aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ για Λίμπερετς

Την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού και στην τελευταία προπόνηση δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

Σε αυτήν το βάρος έπεσε στην τακτική, στα τελειώματα των φάσεων αλλά και στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση και το αυριανό ματς κόντρα στη Σλόβαν: Το γήπεδο, το σπίτι και η δύναμη του ΠΑΟΚ, η Τούμπα δηλαδή, τις τελευταίες δύο σεζόν αποδείχτηκε μοιραία στην προσπάθεια της ομάδας να περάσει στη φάση των 32 του Europa League. Ήρθε η ώρα αυτό ν’ αλλάξει.

Ο Δικέφαλος στα προηγούμενα οκτώ ματς ομίλων του Europa League έχει μόλις μία νίκη, κόντρα στη Ντινάμο Μινσκ στις 18.09.2014 κι έπειτα μετρά τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Απέναντι στη Λίμπερετς θέλει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί και να κατακτήσει τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να του δώσει την πρόκριση.

Το κακό είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν ορίζει την τύχη του, αφού το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης ουσιαστικά παίζεται στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση έπειτα από τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, το βάρος έπεσε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Ίβιτς να… προβάρει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λίμπερετς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τόσο τελειώματα όσο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ