aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ολοένα και πιο κοντά ο Αραούχο

Φαίνεται πως το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ να δουν ξανά τον Σέρχιο Αραούχο στα κιτρινόμαυρα ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα. Οι πληροφορίες που φτάνουν από την Ισπανία αναφέρουν ότι η υπόθεση της μετεγγραφής του Αργεντινού επιθετικού στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν ότι θα βγει άσπρος καπνός και ο Αραούχο θα επιστρέψει ξανά στην Αθήνα για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Η Λας Πάλμας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Λοΐκ Ρεμί από την Τσέλσι, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών, κάτι που σημαίνει ότι ξεπερνιέται και το τελευταίο εμπόδιο για να μπορέσει η ισπανική ομάδα να δώσει το ΟΚ για την παραχώρηση του 25χρονου φορ.

Η ΑΕΚ βλέπει την κατάσταση να οδηγείται εκεί που θέλει, όμως πρέπει και να ενεργήσει άμεσα για την επιστροφή του Αραούχο. Επαφές σήμερα για να βγει ένα οριστικό αποτέλεσμα. Ποιες είναι οι σκέψεις για μια διπλή πρόταση από την Ένωση. Το σίριαλ του καλοκαιριού, μια στοιχειωμένη κατάσταση για την ΑΕΚ, οδεύει προς το τέλος του. Ο ποδοσφαιριστής που αφίχθη τον Ιανουάριο του 2017 και άλλαξε την εικόνα της ομάδας με την πληθωρική παρουσία στη μεσοεπιθετική γραμμή, θα ξέρει τις επόμενες ώρες – ημέρες πού οδηγείται το ποδοσφαιρικό μέλλον του. Θα ξέρει και η Ένωση βέβαια αν θα μπορεί να χαμογελάσει μαζί του.

Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική. Θα υπάρξει επαφή από την οποία θα φανεί η τελική έκβαση της πολύκροτης υπόθεσης. Η ΑΕΚ πρέπει να ξέρει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Αραούχο ή αν θα μείνει αμανάτι στις θέσεις της επίθεσης. Όλες οι εναλλακτικές λύσεις είναι ημίμετρα, ουδείς εκ των υπολοίπων που βρίσκονται στη λίστα, πλησιάζει σε προφίλ τον Αργεντινό. Όμως στο τέλος προκύπτουν ευκαιρίες και οφείλεις να είσαι έτοιμος.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή, όμως η Λας Πάλμας δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ρισκάρει με το να κρατήσει τον Αραούχο στο ρόστερ της «παρκάροντάς» τον στον πάγκο (ή και στην εξέδρα), οπότε θα βάλει σε διαδικασία κάθετης πτώσης τη χρηματιστηριακή αξία του, είτε θα αποφασίσει να ενδώσει στο πρέσινγκ της Ένωσης, η οποία πλέον συζητά ακόμα και την αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά με ένα ποσό πολύ χαμηλότερο από τις αρχικές αξιώσεις της Λας Πάλμας.

Άλλωστε, ως σήμερα, δεν έχει εμφανιστεί ομάδα που να έχει εκδηλώσει διάθεση αγοράς του Αργεντινού, ο οποίος από την πλευρά του αντιλαμβάνεται ότι μόνο στην ΑΕΚ μπορεί να βρει αυτό που σήμερα απαιτεί η καριέρα του: Θέση βασικού και ευκαιρία να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο χειρουργείο ο Τσιγκρίνσκι

Η ανάγκη για να γίνει μια διορθωτική επέμβαση στο χέρι του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, είχε προκύψει ήδη μετά τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Γι’ αυτό άλλωστε και από το φιλικό με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, είχε ξαναφορέσει το προστατευτικό. Ωστόσο το πλάνο ήταν να αγωνιστεί στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αλλά και στα ματς με την Μπριζ και κατόπιν να μπει στο χειρουργείο. Βεβαίως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το… πλάνο, καθώς αποχώρησε από το ματς στα Γιάννενα, λόγω τραυματισμού. Πάντως στο χειρουργείο για το χέρι θα μπει σήμερα και πλέον μετά την επέμβαση θα γίνει ασφαλής εκτίμηση για τον χρόνο της απουσίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ