aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΌλο και περισσότεροι οι «μνηστήρες» για Σκούλασον

Όλο και περισσότεροι οι «μνηστήρες» για Σκούλασον

Αυξάνονται και πληθύνονται οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του Όλαφουρ Ίνκι Σκούλασον, ο οποίος απασχολεί και την ομάδα του Άρη.

Σημειώνει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα marca-sl.gr:

«Δεν παίζει μόνος του ο Απόλλων Σμύρνης στο κυνήγι της απόκτησης του διεθνούς Ισλανδού μέσου Όλαφουρ Ίνκι Σκούλασον. Βλέπετε, κυκλοφορούν κι άλλοι σουπερλιγκάτοι «μνηστήρες» για τον 34χρονο -εν δυνάμει μουντιαλικό- ποδοσφαιριστή!

«Κάποιοι είναι και κομπλεξικοί και μισθοφόροι»

Ο Σκούλασον αγωνίζεται με τη φανέλα της τουρκικής  Καρντεμίρ Καραμπουκσπόρ, έχοντας γράψει στο κοντέρ 10 συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν.

Μέσα και ο Τιμούρ!

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να λυθεί έξι μήνες νωρίτερα, δεδομένης της επιθυμίας του παίκτη να πάει σε μια ομάδα που θα πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που θα τον βοηθήσει σε καταλυτικό βαθμό για την κλήση του στην Εθνική Ισλανδίας εν όψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Δεκάρι» ο Πετρίδης, τερματοφύλακας ο Φανιέρος

Ο Απόλλων είναι η πρώτη σουπερλιγκάτη ομάδα που κινήθηκε για την απόκτηση του, όχι όμως και η τελευταία, αφού σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Marca – SL.gr η ποιότητα του παίκτη σε συνδυασμό με τα έσοδα που δύναται να φέρει η κλήση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Μουντιάλ τον καθιστούν ελκυστικό και για άλλες ελληνικές ομάδες!».

«Φέρνει» Μαλέκκο ο Άρης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ