aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όλα δείχνουν παραμονή Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», άριστα ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του πηγαίνει πολύ καλά και από τον σύλλογο βγαίνει μια αισιοδοξία στα όρια της βεβαιότητας πως θα επιτευχθεί συμφωνία.

Παρότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φιλοδοξίες στην καριέρα του και δεν έχει κρύψει ποτέ πως θα ήθελε να εργαστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό κι έχει δεθεί με το κλαμπ και τους ανθρώπους του. Μάλιστα το γεγονός ότι ακόμη και στην περίοδο της πανδημίας παρέχονται στον ίδιο, στους συνεργάτες του και φυσικά στους ποδοσφαιριστές όλων των ειδών οι βοήθειες για να κάνουν τη δουλειά τους ενισχύει ακόμη περισσότερο το «δέσιμό» του με την ομάδα.

Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός μετά την πρόσληψη του Μαρτίνς τον Απρίλιο του 2018 και την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του τον Απρίλιο του 2019 παρότι δεν κατακτήθηκε κάποιος τίτλος, ίσως αυτόν τον Απρίλιο να επικυρώσει την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ