aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όλα ανοιχτά με Στάθη στον Αστέρα

Μια μεταγραφή θεωρείται τελειωμένη όταν πέφτουν υπογραφές και όταν υπάρξει ανακοίνωση από την εκάστοτε ομάδα. Αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση του Γιάννη Στάθη με τον Αστέρα. Για αυτό σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, ο 28χρονος μπακ δεν είναι βέβαιο πως θα παίξει στους Αρκάδες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού δεδομένα βρέθηκε σε συζητήσεις με την ομάδα της Τρίπολης, όμως μην το θεωρήσετε απίθανο αν τελικά δεν φορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα. Σε περίπτωση που υπάρξει “ναυάγιο”, τότε οι επιτελείς του Αστέρα θα κινηθούν για άλλο παίκτη που θα καλύπτει το δεξί άκρο των μετόπθισθεν.

Ο Στάθης προέρχεται από πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό, στον οποίο κατέγραψε 27 συμμετοχές, και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό και ΟΦΗ, με τελευταίο σταθμό την ομάδα της Βοιωτίας. Εξελίξεις στο θέμα του με τον Αστέρα θα υπάρξουν προσεχώς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ