aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι υποσχέσεις του Πέδρο Μάρτινς

Mετρημένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μάρτινς στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού. Εθεσε ως στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που όταν δεν θα της βγαίνει η ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, τότε αυτή θα πρέπει να αντικαθίσταται από ψυχή.

«Θα γίνουν οι αλλαγές που χρειάζονται για να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. Έχει ποιότητα η ομάδα και πάντα χρειάζονται αλλαγές έπειτα από μια αποτυχία», απάντησε μετά από σχετική ερώτηση.

Για το πώς θέλει να παίζει η ομάδα, τον τρόπο παιχνιδιού της, ανέφερε: «Γνωρίζω καλά τη φιλοσοφία του συλλόγου και τι περιμένουν από μένα. Φέτος χάθηκε η φιλοσοφία μας. Να έχουμε ψυχή, δύναμη και συγκέντρωση στα παιχνίδια. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Αλλά θέλουμε να βρούμε τι είναι αυτό που ζητούν. Ξέρω τι περιμένουν όλοι και το πώς θα παρουσιάσω την ομάδα». Στον τομέα της τακτικής τι θα επιδιώξει να αλλάξει, είπε: «Να παίζουμε καλά, επιθετικά, με προσωπικότητα. Να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έτσι θα παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Να δουλέψουμε σκληρά και να δείχνουμε αυτά που θα δουλεύουμε».

Για το αν τον αγχώνει ο πρωταθλητισμός, επειδή δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα στις ομάδες που δούλεψε, ανέφερε: «Δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Δεν μπορώ να συγκρίνω τις ομάδες. Είμαι προετοιμασμένος. Ήρθα και γνώριζα τι θα αντιμετωπίσω. Ήρθα για να νικήσω. Γνωρίζω ότι η ομάδα προέρχεται από μια περίεργη σεζόν, ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πρωταθλητές. Θα συνεχίσω το ψάξιμο στην ακαδημία για παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν να παρουσιάσουμε καλά αποτελέσματα και ωραίο θέαμα». Για το τι μήνυμα στέλνει στον κόσμο, σχολίασε: «Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός. Θέλω να αλλάξω την ταυτότητά μας, να βρούμε τη χαμένη ταυτότητά μας και να έχουμε πνεύμα νικητή. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου, να μας βοηθά, διότι η χρονιά θα είναι δύσκολη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ