aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι πρώτες επιλογές του Καρντόσο για την ΑΕΚ

Οι πρώτες επιλογές του Καρντόσο για την ΑΕΚ

Αυτονόητη μοιάζει η συμμετοχή του Μιγκέλ Καρντόσο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, αφού οι όποιες προτάσεις του θα ληφθούν σοβαρά από τη διοίκηση της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει ήδη κάποιες προτάσεις στον Νίκο Λυμπερόπουλο για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η «Ένωση» ενόψει της νέας χρονιάς.

Η μία αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού και η άλλη εκείνη του κεντρικού χαφ. Στη θέση του στόπερ υπάρχει ο Νέλσον Μόντε.

Πρόκειται για 23χρονο αμυντικό της Ρίο Άβε λήγει σε λίγες ημέρες και μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος. Φέτος είχε 16 συμμετοχές, αφού είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση. Ωστόσο, από την Πορτογαλία λέγεται πως θα είναι ιατρικά έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Για τη μεσαία γραμμή η λύση ακούει στο όνομα Φρανσίσκο Ζεράλδες.

Ο 24χρονος μέσος είναι προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ και τη σεζόν 2017/18 έκανε μία καταπληκτική σεζόν υπό τη καθοδήγηση του Καρντόσο, με 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 4 γκολ και είχε 11 ασίστ. Έκανε ένα πέρασμα από την Άιντραχτ, όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και επέστρεψε ξανά στη Λισαβόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ