aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι προτεραιότητές του στα συμβόλαια!

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που ποτέ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Στη δεδομένη χρονική περίοδο έχει ρίξει το βάρος σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών για νέα συμβόλαια και φυσικά στον Πέδρο Μαρτίνς και ενώ ως γνωστόν έχει ήδη υπογράψει νέο ετήσιο συμβόλαιο ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ειδικότερα οι σχετικές περιπτώσεις:

Πέδρο Μαρτίνς: Θετική η διάθεση των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί (το πιθανότερο με ένα νέο διετές συμβόλαιο εφόσον επέλθει τελική και οριστική συμφωνία). Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς με δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει πως το συμβόλαιό του τελειώνει τον Μάιο (προ κορωνοϊού βέβαια αυτές οι δηλώσεις) και ότι θέλει να συζητήσει μόλις εκπληρώσει τους στόχους της η ομάδα. Είναι πάντως ένας τεχνικός που έχει βρεθεί στη λίστα ομάδων από Πορτογαλία και Αγγλία ενώ έχει απορρίψει κρούσεις και από τη χώρα του και από αραβικές ομάδες όσο ήταν στον Ολυμπιακό. Ποσοστό παραμονής με νέο συμβόλαιο: 55% – 65%.

Ουσεϊνού Μπα: Ο κορυφαίος σε απόδοση στόπερ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Δεν υπάρχει ζήτημα να εκπνέει άμεσα το συμβόλαιό του όμως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιβραβεύσουν άμεσα στο οικονομικό σκέλος τον Αφρικανό μπακ. Ποσοστό παραμονής: 65%-75%.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός μπακ και αρχηγός του Ολυμπιακού – του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι – έχει διευκρινίσει καιρό τώρα πως έχει ενημερώσει την ομάδα για το τι θέλει για το νέο του συμβόλαιο και ενδεχομένως να του έχουν μεταφερθεί και τα δεδομένα από μεριάς του συλλόγου. Απέμειναν άλλη μία και ίσως δύο συναντήσεις και το ζήτημα παραμένει ανοιχτό. Ποσοστό παραμονής με νέο συμβόλαιο: 40% – 55%.

Γκιγιέρμε: Ούτε ο Βραζιλιάνος ποιοτικός χαφ έχει θέμα χρόνου ή να τελειώνει άμεσα το συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός όμως βλέποντας την προσφορά του θα ήθελε να τον… δέσει περισσότερο στην ομάδα. Ο Γκιγιέρμε έχει καταστήσει σαφές πως περνά εξαιρετικά στην Ελλάδα, ότι νιώθει πολύ καλά στον Ολυμπιακό και δείχνει πως θέλει να συνεχίσει έτσι και αλλιώς. Ποσοστό παραμονής: 65%-70%.

* Στα συμβόλαια που τελειώνουν είναι και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο πως ο έμπειρος Έλληνας παίκτης θα μείνει στον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ αυτής της εκδοχής στην παρούσα φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ