aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι πιθανές ημερομηνίες για τα ματς Κυπέλλου

Οι πιθανές ημερομηνίες για τα ματς Κυπέλλου

Το Κύπελλο αναμένεται να ξεκινήσει πάλι μετά την συμφωνία που επετεύχθη χθες ανάμεσα σε Πολιτεία, ΕΠΟ, FIFA/UEFA, με τον Σταύρο Κοντονή να περιμένει την τήρηση των δεσμεύσεων από τις διεθνείς συνομοσπονδίες και την ελληνική, ώστε να ανάψει οριστικά το “πράσινο φως” για την διεξαγωγή του δεύτερο ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, τα δυο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρομήτου και φυσικά τον τελικό της διοργάνωσης.

Το ΑΕΚ – Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ πηγαίνει προς Τετάρτη 20 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στο Περιστέρι, δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου. Τότε αναμένεται να διεξαχθεί και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλάξει απόφαση και αποφασίσει να κατέβει στο Φάληρο, ώστε να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Όσο για τον τελικό του Κυπέλλου, πάει για το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και θα γίνει με ξένο διαιτητή, όπως θέλει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και την Παγκόσμια Ομοσπονδία που το είχε προτείνει η ίδια ως μια λύση για την επανέναρξη του θεσμού.

Βέβαια, τα πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι να ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου και μένει να δούμε αν θα αλλάξει η ημερομηνία έναρξής τους. Αυτό ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά μόλις γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού, αφού σε περίπτωση που περάσει ο Ατρόμητος, ίσως να μην υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ