aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι πέντε σκέψεις του Τάκη Λεμονή

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προπονήσεις στου Ρέντη χωρίς τους διεθνείς παίκτες, με τον Τάκη Λεμονή να κάνει και τις πρώτες σκέψεις για το πολύ σημαντικό ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο.

Βέβαια γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να καταλήξει ο 57χρονος τεχνικός στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους Πειραιώτες στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο κάνει τις δικές του σκέψεις περιμένοντας και την επιστροφή των διεθνών. Σύμφωνα με τον Χριστόφορο Ευαγγελάτο στο Sport-fm.gr, αυτές είναι πέντε και τις παραθέτει στις γραμμές που ακολουθούν…

1) Ο Λεμονής θα διατηρήσει τον Προτό στα γκολπόστ. Στην παρούσα φάση δεν προβλέπεται επιστροφή του Καπίνο στη βασική εντεκάδα παρά το ότι ο νεαρός πορτιέρε προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

2) Ο Αλμπέρτο Μποτία έπαιξε στο φιλικό με τους Νέους, μετά από την τρίμηνη απουσία του. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Λεμονής να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ισπανό στόπερ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους κυανέρυθρους. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που θεωρούν πως δεν αποκλείεται ο Μποτία να βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος. Είναι επίσης σημαντικό για την ομάδα ότι ξεπερνά τον τραυματισμό του και ο Βούκοβιτς.

3) Ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι στα πλάνα του Λεμονή για το ματς με τον Πανιώνιο. Βέβαια ο προπονητής των ερυθρόλευκων θα περιμένει πρώτα την επιστροφή του διεθνούς άσου από την Εθνική ομάδα για να μιλήσει μαζί του.

4) Ο Φελίπε Πάρντο επιστρέφει και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λεμονής σκοπεύει τη χρησιμοποίηση του Κολομβιανού στο βασικό σχήμα. Απομένει να δούμε (μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών) αν ο Καρσελά ή ο Μάριν θα μείνει στον πάγκο.

5) Για την κορυφή της επίθεσης όλα είναι ανοιχτά με τον Εμενίκε και τον Τζούρτζεβιτς να έχουν πιθανότητες για τη θέση στη βασική εντεκάδα. Ήταν πάντως καλό για την ψυχολογία του Σέρβου, ότι σκόραρε έστω και σε φιλικό ματς απέναντι στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού.

Το ματς με τον Πανιώνιο είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τους ερυθρόλευκους και οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώριο για νέο στραβοπάτημα. Το ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού είναι η επιστροφή στις νίκες, ώστε να βελτιωθεί και η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ