aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι Γερμανοί «μπλέκουν» Ολυμπιακό και Δώνη

Οι Γερμανοί «μπλέκουν» Ολυμπιακό και Δώνη

Η Στουτγάρδη υποβιβάστηκε από την Bundesliga μετά την ήττα της στα μπαράζ από την Ουνιόν Βερολίνου. Αρκετοί παίκτες λοιπόν αναμένεται να φύγουν από τους Σουηβούς και φαίνεται πως ένας από αυτός θα είναι και ο Τάσος Δώνης.

O 23χρονος επιθετικός είχε μια γεμάτη σεζόν στη Γερμανία με 27 συμμετοχές (5 γκολ/3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις και σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker» αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως την ρήτρα του (13 εκατ. ευρώ) είναι έτοιμες να καλύψουν ομάδες όπως οι Χόφενχαϊμ, Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν, ενώ και ομάδα από τη Ρωσία είναι έτοιμοι να τον κάνει δικό της προσφέροντας ετήσιες απολαβές 2.5 εκατ. ευρώ.

Το εν λόγω ρεπορτάζ κάπου εκεί εμπλέκει και το όνομα του Ολυμπιακού στους ενδιαφερόμενους, αναφέροντας ωστόσο πως η περίπτωση είναι δύσκολη για τους Πειραιώτες. Και πώς να μην είναι (εφόσον ευσταθεί) με τα οικονομικά μεγέθη που ακούγονται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ