aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι «4» που συζητάει ο Ολυμπιακός

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις του Ολυμπιακού, έπειτα από τη μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά τη Δευτέρα.

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός σέντερ φορ, προσπαθώντας να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή και φαίνεται πως είναι δύσκολο να υπάρξει άλλη προσθήκη την τρέχουσα εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν επικεντρωθεί στους Μάρτιν Σκρτελ και Ρούμπεν Σεμέδο για τη θέση του στόπερ και Φακούντο Φερέιρα και Μάρκους Μπεργκ για την επίθεση.

Οι συζητήσεις, μάλιστα, με τους υποψήφιους στόχους είναι συνεχείς και υπάρχει μία σειρά από προτάσεις και αντιπροτάσεις, χωρίς κάποια από τις παραπάνω υποθέσεις να έχει το προβάδισμα.

Ο Σκρτελ φέρεται να έχει δεχθεί νέο μονοετές συμβόλαιο από τη Φενερμπαχτσέ με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, με τον Σλοβάκο άσο να ζητάει διετές με 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός προσφέρει διετές συμβόλαιο, αλλά ο παίκτης δεν έχει σε πρώτο πλάνο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον Σεμέδο, τώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, έχουν υπάρξει συζητήσεις με τη Βιγιαρεάλ που αξιώνει ένα «σημαντικό» ενοίκιο για την παραχώρησή του, ενώ τον έχουν πλησιάσει και ομάδες από τη Γαλλία και την Αγγλία. Ο 25χρονος άσος φέρεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, λόγω και της ζεστής προσέγγισης του συμπατριώτη του προπονητή.

Ο Φακούντο αποτελεί, επίσης, προσωπική επιλογή του Μαρτίνς. Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφές με τον μάνατζέρ του, φαίνεται πως υπάρχει θετική διάθεση να βρεθεί κάποια φόρμουλα να γίνει η μεταγραφή και η Μπενφίκα είναι μία ομάδα που έχει «σχέσεις» ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, τα όσα ακούστηκαν χθες για «όχι» του Μπεργκ φαίνεται πως δεν ισχύουν. Ο Σουηδός το σκέφτεται και, μάλιστα, σοβαρά και σημαντικό ρόλο για εκείνον φαίνεται πως παίζει το οικονομικό. Άλλωστε, έχει δεχθεί μία δελεαστική πρόταση από την Αλ Αχλί του Κατάρ, με τους «ερυθρόλευκους» να του δίνουν κάπου τα μισά (κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ